Tvrtka Dinsar d.o.o.

O nama

Specijalizirani smo za krojenje, šivanje, tisak i štik (vez) tekstilnih proizvoda.

O NAMA

Zašto Dinsar d.o.o.

Gotovo tri desetljeća iskustva, najmodernija tehnologija, te stručan i iskusan tim djelatnika omogućuje vrhunsku kvalitetu, kratke rokove isporuke i velike kapacitete. Kompletna proizvodnja i usluga na jednom mjestu jamče i najpovoljnije cijene.

Povijest

Osnovani 1993. godine

Firma Dinsar d.o.o. osnovana je 1993. godine. Od tada pa do danas, osim razumljive stagnacije 2008. do 2012. godine, bilježimo stalni rast prihoda, širenje prostora i kapaciteta, te edukaciju i zapošljavanje novih stručnih ljudi. Nakon rada u iznajmljenim prostorima, 2008. godine useljavamo u vlastiti prostor, novoizgrađenu halu od 600 kvadratnih metara te gotovo 10000 kvadrata zemljišta, što nam je omogućilo siguran i trajan temelj za stabilnost firme i daljnji razvoj.

U dosadašnjem poslovanju surađivali smo s gotovo svim najvećim hrvatskim kompanijama, te izvozili u BiH, Sloveniju i Njemačku. Nikada kupci nisu imali značajnijih primjedbi na kvalitetu i rokove isporuke. Poslovanje firme Dinsar ocijenjeno je A bonitetom izvrsnosti kao poželjan i pouzdan poslovni partner.

Tehnologija

Krojenje i šivanje

Opremljeni smo najsuvremenijim strojevima za krojenje i šivanje.

Tisak

Stroj za tisak M&R s tunelom za sušenje, 12 radnih mjesta i 10 boja, velikih kapaciteta, omogućava preciznost i kvalitetu tiska.

  • Strojevi i oprema za transfer tisak.
  • Printeri i cuteri za digitalni tisak
  • Strojevi i oprema za tisak na sve druge podloge.

Štik (vez)

Stroj Tajima s 12 glava vrhunske kvalitete, softver za izradu programa za štik.

Reference

Dugogodišnji partneri

Zadovoljstvo kupaca naša je najveća nagrada i potvrda kvalitete. Gotovo da ne postoji veća hrvatska kompanija s kojom nismo surađivali, a dugogodišnji ugovori jamstvo su stabilnosti i razvoja firme. Između ostalih, kompletno opremamo hrvatsku rukometnu reprezentaciju već 15 godina.

"DinSar je dugogodišnji pouzdani partner Hrvatskog rukometnog saveza. Suradnju iz godine u godinu gradimo na kreativnosti, fleksibilnosti, efikasnosti i profesionalizmu. Zadovoljstvo hrvatskih rukometaša i rukometašica, ali i navijača naš je najveći razlog za nastavak suradnje s DinSarom koji nas prati u ostvarivanju novih uspjeh."

Hrvatski rukometni savez

Sajmovi

Sajam

Posjećujemo značajnije međunarodne sajmove, na taj način pratimo razvoj tehnologije, te održavamo i širimo kontakte s kupcima. Zbog kvalitetnog poslovanja korisnici smo sredstava iz europskih fondova za kupnju strojeva i usavršavanje stručnog kadra.

Projekti

Proširenje kapaciteta u sektoru proizvodnje odjeće

Proširiti kapacitet postojeće poslovne jedinice te ojačati tehnološku spremnost zaokružujući na taj način proizvodni proces i omogučujući proširenje asortimana proizvoda. Sve navedeno će rezultirati većim opsegom produkata i poslova te izradom proizvoda viših tehnoloških zahtjeva i veće kvalitete što će u konačnici utjecati na povećanje ukupnih prihoda, povećanje prihoda od izvoza i povećanje broja zaposlenih.

Više
ENGLISH